2622021197

Αρχική Εταιρία ιστορικό Επικοινωνία

ΑρχικήDelkol Co

Delkol Co

Η εταιρεία Delkol ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων της Delek Fuel Corporation, ο οποίος έχει αναπτύξει τις διάφορες δραστηριότητες του στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική από το 1951. Η εταιρεία διατηρεί διυλιστήρια στο Ισραήλ και στις Η.Π.Α. (Delek USA – Tennesse and Virginia)

Η Delkol έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραγωγή βέλτιστων προϊόντων καυσίμων και λιπαντικών σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας (ISO 9001-ISO 14001). Η Delkol έχει αποκλειστική συνεργασία με την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία όπως και συνεργασία με τα τμήματα σχεδιασμού και παραγωγής νέων προϊόντων της FORD, MAZDA & της ISRAEL AIRCRAFT INDUSTRIES. Επίσης πιστοποιείται από πλήθος κατασκευαστών.

Το Delkol είναι ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ορυκτέλαιο και παράγεται στα διυλιστήρια της εταιρείας στο Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εισάγεται στην Ελλάδα συσκευασμένο.

Τα ορυκτέλαια Delkol είναι λιπαντικά γενικής χρήσης, ειδικά σχεδιασμένα για την λίπανση επιβατικών αυτοκινήτων, ελαφρών και βαρέων φορτηγών με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, χωματουργικών μηχανημάτων και βιομηχανικού εξοπλισμού.

Διατίθενται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Η συνιστώμενη συχνότητα αλλαγής των λιπαντικών Delkol είναι ανάλογη του τύπου του οχήματος και της λειτουργίας αυτού, ποικίλλει δε μεταξύ 5.000km και 80.000km.